Maximale controle

Met onze nieuwe cPanel hosting pakketten

Webhosting in de cloud, met spamfilter en back-ups

Vandaag de dag is het essentieel dat elk bedrijf over een representatieve website beschikt. Deze vormt vaak het eerste contact met uw klant en daarmee de eerste indruk van uw bedrijf. Spango zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit webhosting dankzij exclusief gebruik van SSD en een viervoudig redundante infrastructuur.

cPanel en WHM

Al onze Cloud webhosting hostingpakketten worden voorzien van het controlepaneel cPanel. cPanel kenmerkt zich door gebruiksgemak en de uitgebreide mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een Apache configuratie wizard ingebouwd in de interface. Voor resellers webhosting is er een apart admin controlepaneel – Web Host Manager (WHM) waarmee resellers eenvoudig zaken kunnen monitoren, instellen en configureren.

De beste prestaties voor uw Magento webshop

99,999

Uptime Garantie

500+

Sites gingen u voor

30dagen

niet goed geld terug

Elke3uur

Een back-up

Meer dan 413 scripts inbegrepen

Met 100-en gratis te installeren scripts bij elk pakket, zoals WordPress, Opencart, Prestashop, Typo 3, Joomla, Magento, WordPress of Drupal kunt u  zelfs zonder kennis van het bouwen van websites een eigen fotoalbum of discussieforum opzetten, in enkele minuten!

Alle webhostingpakketten worden standaard opgeleverd met daarbij alle mogelijke opties. Bij ons is het dus niet nodig om bijvoorbeeld voor het gebruik van PHP over te stappen naar een ander pakket. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze webhostingpakketten kunt u altijd mailen met onze servicedesk, we staan u graag te woord!

cPanel en WHM

cPanel/WHM is een grafisch web-based webhosting controlepaneel welke het aanmaken en beheren van webhosting pakketten op uw VPS een stuk eenvoudiger maakt. Met WHM kunnen accounts eenvoudig aangemaakt en beheerd worden en kunt u de algemene server-instellingen beheren. Via cPanel zelf kunt u dan bijvoorbeeld de betreffende website(s), e-mailadressen, FTP en SSL-certificaten beheren.

100% Tevreden

Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent, klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 en 100% zal ons aanbevelen. Een klant- en servicegerichte aanpak is onze USP. We gaan ver om het onze klanten naar hun zin te maken. We zijn pas tevreden als u, de klant, dat ook bent.

Ontevreden

Bent u ondanks onze beste inspanningen toch niet tevreden laat dit ons dan weten. Wij zullen een ultieme poging doen om het u alsnog naar uw zin te maken en we gebruiken uw feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Website Geld Terug Garantie

Binnen 30 dagen zonder vragen uw geld terug. Als u toch gebruik wilt maken van onze Niet Goed, Geld Terug garantie dan hoeft u hiervoor enkel contact met ons op te nemen. Wij storten het aankoopbedrag, zonder vragen, aan u terug. Uw feedback wordt op prijs gesteld.

Domeinnaam

Een eenmaal geregistreerde domeinnaam blijft een jaar geregistreerd. Hierdoor storten we het factuurbedrag zonder de domeinnaamkosten terug. De Domeinnaam blijft uw eigendom en kan met behulp van onze Managed DNS of Doorstuurservice naar een andere server of webadres worden verwezen.

Uw website op SSD disks

Wij bieden al onze WordPress, Joomla, en Drupal geoptimaliseerde VPS servers aan met super snelle SSD opslag. We gebruiken deze SSD opslag niet voor caching; al uw data staat bij ons op SSD schijven. Dit zorgt ervoor dat VPS servers bij ons tot 60% sneller zijn.

Van uw website wordt elke nacht een back-up gemaakt

De remote back-up dienst van Spango Internet, R1Soft, levert een professionele, maar vooral veilige manier van back-uppen. Zorgen om back-ups zijn verleden tijd. R1Soft staat voor: snelle, I/O efficiënte, incremental remote back-ups met de mogelijkheid tot bare-metal-restore én het terugzetten van individuele bestanden uit remote back-up en dat elke 24 uur!

Een uptime garantie van 99,999%, omdat u altijd online wilt zijn!

Dankzij een unieke infrastructuur, kunnen wij 99,999% uptime garantiegeven op onze gehele infrastructuur (netwerk, apparatuur en zelfs op verschillende datacentra). Hierdoor is uw website nooit offline en kunnen uw klanten altijd bij u bestellen, Magento Dedicated webhosting SSD met 99,99% uptime!

Het OS op uw VPS wordt door ons beheerd en gemonitord

Uw Webshop VPS wordt op OS niveau door Spango beheerd. Wij zorgen ervoor dat de VPS up-to-date blijft en dus veilig is voor het gebruik op het internet. Daarnaast wordt de VPS opgenomen in ons monitoringsysteem en ontvangen wij meldingen over problemen met uw VPS. Zo bewaken wij uw website.

Gratis Comodo Positive SSL Certificaat (betere Google indexatie)

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Bij elke webhostingspakket krijg u een Comodo Positive SSL certificaat helemaal gratis inclusief installatie.

Uitstekende, kundige en snelle support

Al onze diensten beschikken over een telefonische helpdesk die tijdens kantooruren bereikbaar is. Het is mogelijk een uitgebreidere SLA (service level agreement) af te nemen zodat u ons 24/7 kan bereiken.
Vragen buiten kantooruren kunnen worden behandeld per e-mail of ticketsysteem. Wilt u liever eerst persoonlijk contact voor het onderbrengen van uw webshop bij Spango? Bel ons dan op 085-4014710 en maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

Houston Texans Authentic Jersey