High Availability VPS

Schaalbaar, milieuvriendelijk, 
en 99,999% uptime! Probeer een VPS.

High Availability (99,99% uptime)

GEO High Availability (99,999% uptime)

Waarom een High Availability VMware VPS?

Spango levert High Availability VPS diensten vanaf een datacentrum redundant uitgevoerd VMware vSphere Enterprise Plus platform. Hier kunt u uw hosting en applicaties op een VPS onderbrengen waardoor u altijd zeker bent van maximale snelheid, continuïteit en 99,999% infrastructuur uptime.

Een VPS van Spango Internet is zeer gemakkelijk op te schalen wanneer er meer capaciteit nodig is, u kunt klein beginnen en zonder problemen uitbreiden naar meer VPS schijfruimte, VPS processor kracht en VPS intern geheugen. Dit alles is met een druk op de knop te realiseren door onze engineers.

De beste prestaties voor uw Magento webshop

99,999

Uptime Garantie

500+

Sites gingen u voor

30dagen

niet goed geld terug

Elke3uur

Een back-up

Gaat u voor veilig of super veilig?

High Availability (99,99% uptime) met SLA

De High Availability is opgebouwd zoals hiernaast en hieronder is weergegeven. Bij het uitvallen van hardware van het VMware platform wordt uw VPS (mits deze op dat moment in de Cloud opereert) opgestart op een andere stuk van de Infrastructuur. Hiermee is het ‘single point of failure’ van het hardwarematige deel uitgesloten. Tijdens onderhoud aan de infrastructuur kunnen de VPSsen zonder moeite van de ene naar de andere server worden verschoven, zonder downtime, waardoor het onderhoud voor u geen nadelige consequenties heeft.

Onze VMware Enterprise High Availability !

Bij een Managed VPS profiteert u van de voordelen van een eigen Virtuele Server zonder dat u over de technische kennis hoeft te beschikken om deze server te beheren. Spango monitort uw systeem op incidenten en lost deze voor u op.

Uw VPS beheerd

Wij bieden de mogelijkheid om uw Linux of Windows VPS te beheren, we monitoren uw server op allerlei onderdelen (OS, opslag, connectiviteit) en ondernemen actie indien dit nodig is. Daarbij houden wij het OS bij met updates en nieuwe releases.

Linux Servers

Het is mogelijk uw Linux VPS(-sen) door ons te laten beheren en tevens kunnen wij uw MYSQL databases en andere applicaties (PHP, etc.) monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS, de updates hiervan, monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk. Tevens bestaat de mogelijkheid, bij het gebruik van een controlepaneel als cPanel of Direct Admin, dit volledig door Spango Internet te laten beheren.

Windows Servers

Het is mogelijk uw Windows VPS(-sen) door ons te laten beheren en tevens kunnen wij uw MSSQL databases en andere applicaties (op verzoek) monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS, de updates hiervan, monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk.

GEO High Availability (99,999%) met SLA

Onze GEO High Availability cloud,  is opgebouwd zoals hiernaast en hieronder is weergegeven. Bij het uitvallen van hardware van het VMware platform, wordt uw VPS (mits deze op dat moment in de Cloud opereert) opgestart op een andere stuk van de Infrastructuur. Hiermee is het ‘single point of failure’ van het hardwarematige deel uitgesloten. Tijdens onderhoud aan de infrastructuur kunnen de VPSsen zonder moeite van de ene naar de andere server worden verschoven zonder downtime waardoor het onderhoud voor u geen nadelige consequenties heeft.

Onze VMware Enterprise infrastructuur is Active/Active Datacentrum Redundant!

Onze gehele VMware Enterprise infrastructuur (IaaS) is High AvailableDatacentrum Redundant en daarmee ook brandveilig. Dit is UNIEK in Nederland. Wij kunnen bij brand, stroomuitval, falen van netwerk en falen van enig apparatuur de uptime van 99,999% ook ECHT garanderen.

Uptime garantie

Ons High Availability platform (HA) is beschermt tegen hardwarematig falen van een server waarmee we downtime tot een minimum kunnen beperken. Wij bieden een uptime garantie van 99,999% op onze infrastructuur.

Root access

Unmanaged VPS’en worden geleverd met root of administrator toegang afhankelijk van het type OS dat u heeft gekozen

Storingsdienst

Onze infrastructuur wordt voortdurend in de gaten gehouden. In geval van calamiteiten worden onze specialisten automatisch op de hoogte gebracht. Zij staan 24/7 standby om in te grijpen wanneer er problemen zijn.

HPE Enterprise

Wij maken gebruik van HP Enterprise hardware. Alle onderdelen zijn volledig op elkaar afgestemd voor optimale snelheid en betrouwbaarheid. Onze filosofie is uitsluitend te werken met “proven technology”. Wij nemen absoluut geen risico’s met uw data.

RAM garantie

RAM geheugen dat wordt uitgedeeld wordt altijd 100% voor u gereserveerd en wordt niet overgeboekt op de virtualisatielaag. Zo weet u tenminste zeker dat u altijd volledig gebruik kunt maken van de resources die u afneemt.

Console-toegang

Zelfs wanneer uw VPS via het internet niet meer bereikbaar is, kunt u uw VPS direct via de console beheren in de vSphere Web Client. Dit maakt het troubleshooten van problemen op uw server een stuk eenvoudiger.

SLA met pincode

Bij iedere VPS leveren wij een SLA. Hierin doen wij aan u een aantal beloftes over de verbinding, het onderhoud, onze bereikbaarheid, systeembackups en meer zaken die belangrijk zijn bij het gebruiken van een VPS.

Applicatie VPS

We bieden enkele standaard images op basis van cPanel of DirectAdmin uw VPS staat klaar om direct aan de slag te kunnen met WordPress, Magento of andere populaire applicaties.

SSD Opslag middels HPE 3PAR

Onze storage wordt geleverd door HPE 3PAR en bestaat volledig uit SSD schijven. Geen SSD caching en wisselende performance, maar gewoon altijd alle data van uw VPS op de snelste SSD schijven opgeslagen. Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van HPE 3PAR.

We gebruiken minimaal 4 nodes per SAN die allen volledig onafhankelijk van elkaar draaien en individueel toegang hebben tot de SSD’s. HP Enterprise garandeert een 99,9999% uptime op het gebied van storage als gevolg van het gebruik van minimaal 4 nodes. Onderhoud kunnen we uitvoeren zonder dat u hier iets van merkt en storingen die downtime veroorzaken worden tot een minimum beperkt.

SSD Opslag middels HPE 3PAR

Onze storage wordt geleverd door HPE 3PAR en bestaat volledig uit SSD schijven. Geen SSD caching en wisselende performance, maar gewoon altijd alle data van uw VPS op de snelste SSD schijven opgeslagen. Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van HPE 3PAR.

We gebruiken minimaal 4 nodes per SAN die allen volledig onafhankelijk van elkaar draaien en individueel toegang hebben tot de SSD’s. HP Enterprise garandeert een 99,9999% uptime op het gebied van storage als gevolg van het gebruik van minimaal 4 nodes. Onderhoud kunnen we uitvoeren zonder dat u hier iets van merkt en storingen die downtime veroorzaken worden tot een minimum beperkt.

Overstappen van een fysieke server naar VMware VPS

Wij werken met VMware Enterprise Plus en hierin zit de mogelijk om nieuwere distributies van Linux servers en de meeste Windows servers op afstand te kunnen virtualiseren. Hiervoor dient er een VMware tool op de desbetreffende fysieke server te worden geïnstalleerd, waarna het inventarisatieproces wordt gestart. Na dit proces wordt de fysieke server gekopieerd naar de VMware Public Cloud en dienen alleen nog enkele drivers en het IP-adres te worden aangepast via het vCenter console. Hierna is de server operationeel in de Cloud.

Vraag ons naar de mogelijkheden om dit voor u te verzorgen.

Houston Texans Authentic Jersey