Spango’s Virtual Datacenter

Met VMware Virtual Datacenter van Spango heeft u een veilige, snelle, efficiënte en zelfstandig te beheren ruimte waar u al uw Virtual Machines kunt onderbrengen. Een VMware Virtual Datacenter is een combinatie van vele krachtige servers, storage apparatuur (in ons geval HPE 3PAR) en een infrastructuur die alle onderdelen aan elkaar verbindt, te samen ook wel IaaS platform genoemd.

Door de verschillende onderdelen en de VMware Enterprise Plus software kunnen uw servers “drijven” over deze opstelling. Dit is Cloud Computing en de reden waarom het een Cloud word genoemd. Het maakt niet uit op welke apparatuur uw servers draaien, bij het ‘down’ gaan van apparatuur, of bij bijvoorbeeld het kapot gaan van schijven of andere onderdelen, worden de gekoppelde servers op andere apparatuur weer gestart of andere apparaten nemen het zonder onderbreking over. Het beheer van uw virtual datacenter geschied middels VMware vCloud.

De beste prestaties voor uw Magento webshop

99,999

Uptime Garantie

500+

Sites gingen u voor

30dagen

niet goed geld terug

Elke3uur

Een back-up

Onze VMware Virtual Datacenter infrastructuur is Active/Active Datacenter Redundant!

Onze gehele VMware Virtual Datacenter infrastructuur (IaaS) is High AvailableDatacenter Redundant en daarmee ook brandveilig. Dit is UNIEK in Nederland. Wij kunnen bij brand, stroomuitval, falen van netwerk en falen van enig apparatuur de uptime van 99,999% ook ECHT garanderen.

Schaalbaarheid VMware Virtual Datacenter

De Virtuele Servers binnen uw VMware Virtual Datacenter kunnen geheel naar wens worden ingericht. Heeft een bepaalde Virtual Machine (VM) meer resources nodig, dan kunt u deze VM eenvoudig opschalen naar de gewenste resources. Mocht u binnen uw Private Cloud meer resources nodig hebben, kunnen wij dit per direct voor u uitbreiden. Zo is uw Virtual Datacenter maximaal schaalbaar. Het beheer van deze fysieke laag wordt door ons uitgevoerd. Wij monitoren deze laag continu, waardoor u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Uitleg VMware Virtual Datacenter

De VMware Resource Pool is een afgebakende omgeving, met eigen verbindingen (LUN’s) naar de storage waarin de cloud resources voor zijn gereserveerd (CPU, geheugen, opslag). De afbakening wordt gemaakt door de VMware Enterprise Plus software. In de Private Cloud kunt u servers aanmaken, wijzigen, verwijderen en beheren. Hiervoor heeft een een eigen beheergedeelte tot uw beschikking (VMware vCloud ).

Active/Active Datacenter Redundant!

Onze gehele VMware Virtual Datacenter infrastructuur (IaaS) is High AvailableDatacenter Redundant en daarmee ook brandveilig. Dit is UNIEKin Nederland. Wij kunnen bij brand, stroomuitval, falen van netwerk en falen van enig apparatuur de uptime van 99,999% ook ECHT garanderen.

De voordelen van een VMware Virtual Datacenter

De VMware Resource Pool is een IaaS dienst waarbij uw fysieke infrastructuur vervangen wordt door een pool van virtuele servers. Spango Internet levert deze Infrastructure-as-a-Service maar u behoudt de controle over de inrichting van uw virtuele servers. Zo behoudt u de volledige controle over uw IT-structuur en applicaties, maar profiteert u wel van de voordelen van Cloud Computing. Hardware vormt niet langer een single-point-of-failure en u werkt tijd- en locatie onafhankelijk.

Functies van de VMware Virtual Datacenter

Hieronder treft u een opsomming van de basis functies van het gebruik van een VMware Virtual Datacenter.

 • IaaS 99,999% uptime garantie (High Availability)
 • Private Cloud is flexibel en schaalbaar
 • Private Cloud verspreid over 2 Datacentra
 • Private Cloud geheel Datacentrum Redundant
 • Uw Virtuele Servers onder uw eigen beheer
 • Gratis toegang tot VMware vCloud voor het beheer van uw Virtuele Servers
 • Mogelijkheid automatisch fysieke servers te virtualiseren
 • Geen grote investeringen in hardware en software
 • Virtual Datacenter Microsoft SPLA leverbaar
 • Uitgebreide SLA’s leverbaar
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze R1Soft back-up faciliteiten
 • Supersnelle redundant verbinding met het internet
 • Virtual Datacenter -> Private Netwerk dmv vLans

HPE 3PAR 7450 SSD Only Enterprise Storage

Met de komst van de HPE 3PAR 7450‘s, is de Spango IaaS omgeving klaar voor de toekomst. De HPE 3PAR 7450‘s hebben elke ruim een half miljoen IOPs beschikbaar en zijn volledig uitgerust met Enterprise SSD schijven. Verder hebben de HPE 3PAR 7450‘s meerdere CPU’s voor verschillende taken, hiermee wordt voorkomen dat er door replicatie de normaal gesproken enkele CPU overbelast kan raken. Daarnaast zijn er nog vele andere technologieën verborgen in deze supersnelle HPE 3PAR 7450‘s.

R1Soft Remote Back-up

Wij kunnen u een platform bieden om uw Virtual Machines op de juiste manier te back-uppen, immers kan software ook ú in de steek laten. Uiteraard heeft Spango hiervoor de juiste oplossing, namelijk R1SoftR1Soft is een product dat incremental back-ups maakt van uw gehele dedicated server. U heeft de mogelijkheid individuele bestanden te herstellen, maar ook een bare-metal-restore te doen van een Virtual Machine. Er wordt altijd een R1Soft-agent op uw Virtual Machine gëinstalleerd welke via een separaat intern netwerk met onze R1Soft servers communiceert. De retentie kan per server en per situatie worden bepaald.

Windows Servers

Het is mogelijk uw Windows Private Cloud Virtual Server(s) door ons te laten beheren en tevens kunnen wij uw MSSQL databases en (op verzoek) andere applicaties monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS en de updates hiervan en monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk.

Linux Servers

Het is mogelijk uw Linux Private Cloud Virtual Server(s) door ons te laten beheren. Tevens kunnen wij uw MYSQL databases en (op verzoek) andere applicaties (PHP, etc) monitoren en onderhouden. Standaard beheren wij het OS en de updates hiervan en monitoren wij het OS (schijfruimte, processordruk, geheugen gebruik en I/O) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk. Tevens bestaat de mogelijkheid, bij het gebruik van een controlepaneel als cPanel of Direct Admin, dit volledig door ons te laten beheren.

Beheer mogelijk

Wij bieden de mogelijkheid om uw Linux of Windows servers te beheren. Hierbij monitoren wij uw server op allerlei onderdelen (OS, opslag, connectiviteit) en ondernemen actie als dit nodig is. Daarbij onderhouden wij het OS met updates, nieuwe releases en ondersteunen we u bij calamiteiten.

Service Level Agreement (SLA)

Indien u behoefte heeft aan uitgebreide ondersteuning van onze technischedienst en wenst dat onze systeembeheerders dag en nacht voor u klaar staan, dan kunt u een Service Level Agreement (SLA) met ons aangaan. We spreken een SLA met u af waarin reactietijd, mogelijke oplostijd en eventuele compensatie bij niet goed nakomen van de SLA staan beschreven. Wij zullen conform deze SLA elk probleem wat ontstaat in overleg met u oplossen.

Geavanceerde Monitoring

Wij monitoren alle Private Cloud Virtual Machines door middel van OPmanager, een krachtig monitoring product dat veel inzicht geeft in de werking van de Virtual Server. Wij kunnen ook uw virtual machine monitoren en u op te hoogte brengen middels e-mail of SMS als er iets aan de hand is. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Houston Texans Authentic Jersey