R1Soft Remote Back-up

Incredimental backups

R1Soft als back-up software

De remote back-up dienst van Spango Internet en R1Soft levert een professionele, maar vooral veilige manier van back-uppen. Zorgen om back-ups zijn verleden tijd.

Heeft u Dedicated Servers, Virtual Machines, colocatie of rackspace bij Spango Internet dan kunt u bij ons (remote) back-up ruimte inkopen. Uw apparatuur zal worden aangesloten op een separaat 1 GB/s back-up netwerk welke in verbinding staat met een van onze back-up clusters. Wij zullen een back-up agent op uw apparatuur installeren en deze in verbinding brengen met ons back-up cluster. U kunt zelf kiezen met welke regelmaat u de back-up uitvoert en hoe lang u deze bewaart.

De beste prestaties voor uw Magento webshop

99,999

Uptime Garantie

500+

Sites gingen u voor

30dagen

niet goed geld terug

Elke3uur

Een back-up

R1Soft CDP Back-up Software?

  • Zeer snelle incremental en/of volledige back-ups en I/O efficiënt
  • Mogelijkheid tot bare-metal-restore bij volledige servercrash
  • Webinterface voor het terug zetten van bestanden en beheer
  • Compressie van back-up bestanden om zo min mogelijk storage te gebruiken
  • Integreert volledige met cPanel, Direct Admin en Plesk
  • Werkt op Linux, MySQL, Windows, MSSQL
  • Mogelijkheid automatisch fysieke servers te virtualiseren
  • Uw back-ups on- en offsite opgeslagen

R1Soft Remote Back-up I/O load reductie

Zoals zichtbaar in de afbeelding is de I/O load van het maken van Remote back-ups drastisch lager dan bij de traditionele manier van back-uppen.

R1Soft ook in eigen beheer op uw locatie

Heeft u eigen dedicated servers, virtual machines, colocatie of rackspace ook dan kunt u bij ons (remote) back-up software inkopen. U heeft de mogelijkheid om de hoofd R1Soft Server op eigen apparatuur en storage te installeren en de R1Soft Software op uw eigen machines te installeren. De software kan dan direct met uw eigen R1Soft hoofd server communiceren. Zo houdt u volledige controle over uw eigen apparatuur en back-ups. De R1Soft hoofd server kan u kosteloos gebruiken, wij rekenen alleen een bedrag voor R1Soft licenties.

Wilt u de beste back-up software maar zelf de controle houden, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van R1Soft.

Houston Texans Authentic Jersey