Microsoft Office 365 Enterprise

Zet een volgende stap met uw bedrijf. Met de nieuwste volledig geïnstalleerde versie van Office heeft u de beschikking over geïntegreerde opties voor samenwerking in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Office 365 Enterprise bevat nu de nieuwe Office 2016-apps voor pc en Mac.

Graag adviseren we u over de mogelijkheden, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

De meeste expertise, de beste support!

Actief

Binnen een uur

Support

In het Nederlands

12jaar

Expertise op Exchange

23000+

Accounts gingen u voor

Office 365 Enterprise

Beschik over geïntegreerde opties voor samenwerking met de nieuwste volledig geïnstalleerde versie van Office. Office 2016 is op de meeste apparaten te gebruiken. Hiermee geeft u uw medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken. De Enterprise licentie bevat zeer geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

 • Office-programma’s op meerdere apparaten en Office Online
 • Exchange Online met 100 GB + domeinkoppeling (onbeperkt archief)
 • Vanaf 1 TB veilige online opslag van al uw bestanden
 • Skype voor Bedrijven incl. HD-videovergaderingen
 • Teamsites (intranetsite voor uw teams)
 • Compliance en gegevensbeveiliging
 • Gratis installatieservice en support

Office 365 Enterprise de voordelen!

 • U werkt productiever en efficiënter. Omdat u overal office bij de hand heeft, kan de tijd veel beter ingedeeld worden en kan u meer gedaan krijgen.
 • Het kantoor kan overal zijn. Of u nu online of offline werkt en vanaf een computer, tablet of telefoon, Office 365 staat voor u klaar.
 • Office 365 update automatisch, u werkt dus altijd met de laatste versie van Word, Excel en Outlook.
 • U betaalt een vast laag bedrag per gebruiker per maand en kunt eenvoudig opschalen als het bedrijf groeit en afschalen als dat nodig is.

Back-ups van uw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al uw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden uw bestanden ook nog apart geback-upt naar een extern back-up platform in één van onze andere datacentra.

Verwijderde items en revisies van uw bestanden

Stel tot 999 revisies in voor al uw bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijderen zet ze eenvoudig terug middels de online prullenbak in het online webportaal. Zodat u een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door één van de vorige versies te herstellen.

Diefstal Beveiliging en uw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in Cloud Harddrive, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen op bijvoorbeeld uw gestolen laptop, met een paar drukken op de knop. Op deze manier kunt u waarborgen dat uw kritieke bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.

Alleen beveiligde verbindingen (SSL) en uw data is 2048-bits encrypted

Alle apparaten en browsers verbinden met een beveiligde verbinding (SSL) naar onze Cloud (te zien aan het slotje in uw browserwindow). Uw data staat encrypted op uw computer(s) en Mac’s en bij ons in de Cloud en alleen ons eigen systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juiste wachtwoord.

Beheerder

Een beheerder kan inloggen op het beheerders controle paneel online. Elk bedrijf heeft een beheerders account, de beheerder kan de volgende taken uitvoeren.
– Aanpassen bedrijfsinstellingen;
– Aanmaken, aanpassen en verwijderen van gebruikers en groepen;
– Aanmaken, aanpassen en verwijderen van shares;
– Aanpassen en toepassen van gebruikers rechten;
– Een beheerder kan zichzelf niet verwijderen of downgraden.

Interne gebruiker

De interne gebruiker mag binnen de organisatie shares delen met andere gebruikers.
Interne gebruikers kunnen shares delen met met andere gebruikers als externe gebruiker, tenzij het een interne gebruiker of beheerder is.
Een interne gebruiker kan alleen de toegang tot shares van andere gebruikers intrekken als deze door de gebruiker in kwestie zijn aangemaakt.

Externe gebruiker

De externe gebruiker wordt vaak gebruikt om shares te delen buiten een organisatie.
Een externe gebruiker heeft geen rechten om andere gebruikers uit te nodigen en om nieuwe shares aan te maken. Een externe gebruiker kan zowel read (R) of write (W) rechten krijgen.

Verwijderen van gebruikers

Als een gebruiker wordt verwijderd, dan zullen de shares automatisch eigendom worden van de beheerder. De privé en team shares van de gebruiker zullen dus niet worden verwijderd.

Business en Enterprise

Houston Texans Authentic Jersey