Microsoft Office 365 MKB

Met Microsoft Office 365 heeft u overal en altijd toegang tot uw bestanden, e-mail, agenda en Office pakket (via browser). Profiteer van Microsoft Office 365 van Spango nu met gratis installatieservice!

Kiest u voor Microsoft Office 365 Premium dan krijgt u 1 TB aan cloud opslag voor uw documenten en 50 GB voor uw e-mails en agenda. Elke gebruiker installeert ook nog eens de volledige desktopversie van Office 2016 software op maximaal 5 pc’s, Mac’s tablets of smartphones. Overal werken wordt nu pas echt eenvoudig.

De meeste expertise, de beste support!

Actief

Binnen een uur

Support

In het Nederlands

12jaar

Expertise op Exchange

23000+

Accounts gingen u voor

Microsoft Office 365 Premium, wat krijgt u?

  • De programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access, die u stuk voor stuk installeert op maximaal vijf pc’s (Windows 7 of hoger), Mac (OS X 10.6 of hoger) of tablet (iOS 7.0 of hoger)
  • Extra 20 GB aan cloud-opslag op OneDrive voor elk account (maximaal vijf)
  • Zestig minuten bellen per maand naar telefoons met Skype
  • Web apps van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die u ook terugvindt in het Office Online-pakket. Deze apps gebruikt u in de browser en bieden veel van de functies die u ook terugvindt in het klassieke Office.

Business en Enterprise

Spango Cloud is een directe Tier 1 partner van Microsoft. Dit betekent dat u bij ons zakelijke Microsoft-diensten kunt afnemen zonder tussenkomst van andere partijen. Natuurlijk profiteert u hierbij van de vertrouwde Spango Cloud support

Gratis Microsoft Office 365 installatie

Wij helpen u graag met de basisinstallatie van Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen we uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Microsoft Office 365 voor u uit. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest verzorgen we het koppelen van een gebruiker aan een licentie, het koppelen van uw domeinnaam (DNS instellen), het instellen van e-mail en installeren we de Office-programma’s op een device. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer op uw pc, bel onze klantenservice en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. We maken een afspraak om Office 365 voor u te installeren wanneer het u past.

Overal werken

In de cloud kunt u altijd bij uw bestanden en agenda. Inloggen kan via uw smartphone, tablet of desktop.

Flexibel zakendoen

Je bepaalt zelf de looptijd van je contract. Ook kun je per gebruiker opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Eenvoudig beheer

Geen zorgen over IT, via een gebruiksvriendelijk beheerdersaccount manage je zelf jouw Office-toepassingen

Samenwerken

Wijzigingen van collega’s verschijnen realtime op uw scherm. Zo kunt u samen aan één document werken.

Altijd up-to-date

U hoeft geen Office-updates te installeren, deze worden automatisch doorgevoerd. Wel zo makkelijk!

Streng beveiligd

Uw gegevens zijn veilig versleuteld in de cloud. Daarbij staat privacy voorop: uw gegevens blijven van u.

Houston Texans Authentic Jersey