HA SSD Magento Hosting

Supersnel, 99.999% uptime!

E Commerce SSD Hosting

Weinig dingen zijn van meer belang bij het hosten van een webshop dan snelheid. Er is een duidelijk verband aangetoond tussen de laadtijden en het rendement van een webshop. Niet alleen zorgt dit voor een betere gebruikerservaring maar ook voor een hogere positie in de zoekmachines.

Ons redundant uitgevoerd Enterprise Plus High Availability Platform garandeert de best mogelijke prestaties voor uw Magento, Prestashop of OpenCart  webshop door exclusief gebruik te maken van snelle SSD schijven. Dankzij de multi-redundant uitvoering over vier datacentra is een uptime van 99,99% gegarandeerd.

De beste prestaties voor uw Magento webshop

99,999

Uptime Garantie

500+

Sites gingen u voor

30dagen

niet goed geld terug

Elke3uur

Een back-up

Wat is Magento, Prestashop of OpenCart?

Magento, Prestashop of OpenCart  SSD is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot produkt en verkoop beheer. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.

Spango biedt een een hostingomgeving aan welke geoptimaliseerd is voor Magento, Prestashop of OpenCart  SSD hosting en andere webshopsystemen. Magento SSD heeft een aantal eisen gesteld waaraan deze omgeving dient te voldoen. Wij voldoen hieraan! Op www.mijnmagento.nl hebben we een volledige demo omgeving opgezet, waar u gerust een kijkje kunt nemen.

Uw Magento, Prestashop of OpenCart SSD Webshop op SSD disks

Wij bieden al onze Magento, Prestashop of OpenCart  SSD geoptimaliseerde VPS servers aan met super snelle SSD opslag. We gebruiken deze SSD opslag niet voor caching; al uw data staat bij ons op SSD schijven. Dit zorgt ervoor dat VPS servers bij ons tot 60% sneller zijn.

Van uw webshop wordt elke 3 uur een back-up gemaakt

De remote back-up dienst van Spango Internet, R1Soft, levert een professionele, maar vooral veilige manier van back-uppen. Zorgen om back-ups zijn verleden tijd. R1Soft staat voor: snelle, I/O efficiënte, incremental remote back-ups met de mogelijkheid tot bare-metal-restore én het terugzetten van individuele bestanden uit remote back-up en dat elke 3 uur!

Een uptime garantie van 99,999%, omdat u altijd online wilt zijn!

Dankzij een unieke infrastructuur, kunnen wij 99,999% uptime garantiegeven op onze gehele infrastructuur (netwerk, apparatuur en zelfs op verschillende datacentra). Hierdoor is uw website nooit offline en kunnen uw klanten altijd bij u bestellen, Magento Dedicated Webshophosting SSD met 99,999% uptime!

U heeft SSH, FTP en MySQL toegang

U heeft SSH toegang tot uw Magento SSD Hosting. Zo kunt u grote databases zonder moeite migreren naar ons platform. Via de FTP kunt u uiteraard bij uw Magento bestanden en met MySQL kunt u de Magento databases beheren.

Geoptimaliseerde VPS images met Varnish en Redis Caching

Met Redis caching wordt de back-end van uw webshop zo’n 30 tot 60% sneller, en de front-end zo’n 10-20%. Redis Caching wordt standaard, zonder extra kosten, geleverd op al onze Magento Dedicated SSD diensten! Wij verzorgen het onderhoud, updates en monitoring van Redis, zodat u zich volledig kan focussen op uw eigen bedrijf.

Het OS op uw VPS wordt door ons beheerd en gemonitord

Uw Webshop VPS wordt op OS niveau door Spango beheerd. Wij zorgen ervoor dat de VPS up-to-date blijft en dus veilig is voor het gebruik op het internet. Daarnaast wordt de VPS opgenomen in ons monitoringsysteem en ontvangen wij meldingen over problemen met uw VPS. Zo bewaken wij uw webshop.

Gratis Comodo Positive SSL Certificaat (betere Google indexatie)

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Bij elke Magento Webwinkel VPS krijg u een Comodo Positive SSL certificaathelemaal gratis inclusief installatie.

Uitstekende, kundige en snelle support

Al onze diensten beschikken over een telefonische helpdesk die tijdens kantooruren bereikbaar is. Het is mogelijk een uitgebreidere SLA (service level agreement) af te nemen zodat u ons 24/7 kan bereiken. Vragen buiten kantooruren kunnen worden behandeld per e-mail of ticketsysteem. Wilt u liever eerst persoonlijk contact voor het onderbrengen van uw webshop bij Spango? Bel ons dan op 085-4014710 en maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

100% Tevreden

Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent, klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 en 100% zal ons aanbevelen. Een klant- en servicegerichte aanpak is onze USP. We gaan ver om het onze klanten naar hun zin te maken. We zijn pas tevreden als u, de klant, dat ook bent.

Ontevreden

Bent u ondanks onze beste inspanningen toch niet tevreden laat dit ons dan weten. Wij zullen een ultieme poging doen om het u alsnog naar uw zin te maken en we gebruiken uw feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Magento, Prestashop of OpenCart  Geld Terug Garantie

Binnen 30 dagen zonder vragen uw geld terug, als u toch gebruik wilt maken van onze Niet Goed, Geld Terug garantie dan hoeft u hiervoor enkel contact met ons op te nemen. Wij storten het aankoopbedrag, zonder vragen, aan u terug. Uw feedback wordt op prijs gesteld.

Domeinnaam

Uw Domeinnaam is een persoonsgeboden product, we storten het aankoopbedrag minus de kosten van de Domeinnaam aan u terug. Deze Domeinnaam blijft van u en kan met behulp van onze Managed DNS of Doorstuurservice naar een andere server of webadres worden verwezen.

Magento SSD Hosting met Caching en Optimalisatie

Naast de snelle Magento SSD Hosting door de SSD disks, de nieuwste processoren en de caching, kan u Magento SSD webshop nog verder geoptimaliseerd te worden. Elke Magento SSD webshop is namelijk anders, denk hierbij aan het aantal artikelen, het aantal attributen per artikel, de gebruikte template, de soort afbeeldingen, het aantal bezoekers per dag, de grote van de database, etc. Onze experts kunnen hierover een goede inschatting maken en wellicht nog meer snelheid uit uw Magento webshop halen.

Hou er rekening mee dat naarmate uw site drukker wordt Apache en MySQL opnieuw zullen moeten worden geoptimaliseerd.

Ga jij voor Shared?

Of toch voor dedicated?

Houston Texans Authentic Jersey