Gyrocenter en Switch

Wij gebruiken uitsluitend energie die afkomstig 
is van windmolenparken (EUE norm 2011)

Datacentra Gyrocenter en Switch

Datacentra Gyrocenter

Onze diensten worden geleverd vanuit een eigen vloer in het Gyrocenter DC II. Een hypermodern, in 2010 opgeleverd datacenter met voldoende groeipotentieel. Vanzelfsprekend is het centrum goed beveiligd tegen inbraak, stroomuitval en brand. Een zogenaamd Building Management System (BMS) is daarnaast verantwoordelijk voor de monitoring van temperatuur, luchtvochtigheid en stroomtoevoer. Het datacenter is daarnaast een van de eerste datacentra in Europa die een Energy Usage Effectiveness (EUE) norm heeft. Dit betekent dat het centrum aan zeer strenge milieu eisen voldoet. Spango Internet B.V. draagt hier extra aan bij door op haar datavloer gebruik te maken van 30-50% efficiëntere koeling op basis van Cooling Alleys.

Switch DC (secundair)

Met uiterst moderne faciliteiten, een ruime hoeveelheid beveiligde computerruimtes, redundante cable-entry-rooms, energiebesparende technieken, 24×7 NOC services, flexibele kantoorruimte, uitgebreide klantfaciliteiten en ons netwerk neutraal beleid onderscheiden wij ons van conventionele datacenters.

Switch Datacenters voert een Carrier neutraal beleid en beschikt backbone Carriers en een directe koppeling met de NL-IX en de Amsterdam Internet Exchange. Het aansluiten van een nieuw Carriernetwerk kan doorgaans eenvoudig door de aanwezigheid van de internationale glasvezelroute in de directe nabijheid van ons datacenter in Amsterdam.

Datacentra Databarn

Het Databarn Datacenter bestaat al vele jaren; in 2006 is het overgenomen en kwam het datacenter leeg te staan. Aangezien Spango Internet ruimte zocht op korte afstand van het Gyrocenter is de Databarn de tweede locatie geworden. De Databarn is een zeer modern, goed georganiseerd Datacenter, wat we met trots state-of-the-art mogen noemen.”

Telecity 5

AM5 is one of many state-of-the-art Equinix IBX centers in Amsterdam, located in Equinix Amsterdam’s South East campus alongside AM1 and AM2, with ultra-low latency connectivity to AM7. It offers rich interconnection opportunities to Equinix’s secure digital ecosystems, comprised of networks, enterprise, content, cloud and IT services companies, as well as the world’s leading financial institutions. AM5 also facilitates a thriving and highly secure content and digital media ecosystem. As one of Europe’s most network-dense sites and the host of Amsterdam’s Internet Exchange (AMS-IX), AM5 provides a range of global peering and interconnectivity opportunities. Leading service providers around the world rely on AM5’s high density and low latency connectivity. It has also been designed to deliver exceptional energy efficiency using the Aquifer Thermal Energy Storage (ATES) method of temperature control, featuring cooling towers and pumps instead of mechanical cooling.

  • ISAE 3402, ISO27001, ISO 140001, ISO 50001 and PCI DSS certifications

Toegang tot het datacenter(s).

U heeft bij Spango Internet B.V. 24 uur per dag toegang tot het datacenter; u kunt zich aanmelden in ons CRM-systeem. Het aanmelden is zonder telefonische tussenkomst en kan zelfs met uw smartphone als u onderweg bent.

Beveiliging en snelle toegang tot uw apparatuur vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze on-site mederwerkers staan 24/7 voor u klaar om niet alleen snel toegang te verlenen maar ook u op afstand van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging

De datacenters wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van een CCTV (Closed Circuit Television), wat alles en iedereen registreert in en om het datacenter. Om de ruimte van Spango Internet te kunnen bereiken krijgt u een PAC sleutelkaart (Proximity Access Card). Met deze kaart kunt u alleen ruimte van Spango Internet inkomen, de rest van de deuren zijn niet met de sleutelkaart te openen. Bij calamiteiten zijn er 24 uur per dag engineers en bewakers aanwezig om dit direct op te lossen

Air-conditioning (Klimaatbeheersing)

De airconditioning, beter klimaatbeheersing te noemen, houdt de tempratuur van de datavloer op een constante temperatuur van 21°C met een marge van 2°C. Tevens wordt de luchtvochtigheid gereguleerd; die wordt tussen de 10% en 50% gehouden. De klimaatbeheersing draagt bij aan een langere levensduur van uw en onze apparatuur.

Noodstroomvoorzieningen (UPS)

De datacentra zijn uitgerust met een tweetal UPS (Uninterruptible Power Supply) systemen, deze UPS systemen voorzien het datacenter van stroom bij een uitval van de netspanning; dus in eerste instantie wordt het datacenter voorzien van noodstroom door accu’s. In de tussentijd worden de 3 dieselgeneratoren gestart, die het DC 48 uur van stroom kunnen voorzien. Zowel het netwerk als de stroom voorziening zijn redundant uitgevoerd om onverhoopte verstoringen adequaat het hoofd te kunnen bieden.

Houston Texans Authentic Jersey