Colocatie en Rackspace

Professionele, veilige en snelle colocatie 
en rackspace in een hypermodern datacenter.

Colocatie en/of Rackspace bij Spango Internet

Spango levert hoogwaardige colocatie en rackspace vanuit hypermoderne datacentra in Amsterdam, welke direct aangesloten zijn op twee zijden van de Amsterdamse glasvezelring. Bij Spango kunt u eigen apparatuur plaatsen (uw apparatuur wordt geplaatst in gedeelde racks) of eigen rackspace huren. Uw apparatuur wordt geplaatst in onze Privé Cage in een van onze datacentra en wordt aangesloten op een supersnelle en hoogwaardige internetverbinding. U heeft 24/7/365 toegang tot het datacenter door u aan te melden in ons beveiligde klantensysteem.

Professionele, veilige en snelle colocatie en rackspace in een hypermodern datacenter

Aansluitingen

DC Toegang

Rackspace

Foundry

High-end Switches

Interesse in colocatie of rackspace? Bel 085-4014710 of

Wij kunnen uw colocatie en/of rackspace beheren

Indien u behoefte heeft aan uitgebreide ondersteuning van onze technischediensten u wilt dat onze systeembeheerders dag en nacht voor u klaar staan, dan kunt u een overeenkomst voor Managed Colocatie met ons aangaan. We spreken een SLA (Service Level Agreement) met u af en zullen conform deze SLA elk probleem wat ontstaat in overleg met u oplossen.

Onze colocatie en rackspace zijn afgestemd op de behoefte van bedrijven met volledig op maat gemaakte oplossingen. U kunt uiteraard kiezen voor colocatie of rackspace zonder verdere ondersteuning van onze technische mensen, u kunt ons altijd om advies vragen om een op maat gemaakte SLA op te stellen.

Onze accountmanagers staan voor u klaar om voor uw situatie en wensen een hoogwaardige en goed onderbouwde offerte  samen te stellen.

Amsterdam datacenter

Onze eigen colocatie wordt aangeboden vanuit de datacentra in Amsterdam. Deze datacentra zijn voorzien van volledige noodstroomvoorziening, back-up systemen en een N+1 redundantie (of hoger). Daarnaast is het robuuste klimaatbeheersingssysteem volledig berekend op de zware koelingsvereisten van systemen met een hoge vermogensdichtheid. Van dedicated businesssuites tot dedicated opslagruimten bieden de colocatie oplossingen van Spango Internet een maximale flexibiliteit, redundantie en bewaking voor de datacenteromgeving van onze klanten.

Wij leveren 16 en 32 ampère (high density) racks

Spango Internet opereert vanuit verschillende datacentra, waar wij verschillende mogelijkheden hebben om racks aan te bieden. Zo kunt u behoefte hebben aan een 32 ampère (high density) rack, omdat u bijvoorbeeld voor virtualisatie doeleinden krachtige appartatuur heeft welke veel stroom gebruikt. Het is dan makkelijker om alle appartatuur in één rack te kunnen plaatsen. Wij kunnen u tevens een A en een B feed bieden (ook voor de 32 ampère racks), voor het geval er met een van de feeds wat aan de hand is, zo blijft uw apparatuur altijd ‘up’.

Losse Colocatie

Wij bieden pakketten waarmee u een enkele server bij ons kunt onderbrengen: 1U tot en met 4U. Na bestelling kunt u direct bij ons komen plaatsen in Amsterdam. Onze pakketten zijn voorzien van alle benodigdheden: stroom, koeling en internetconnectivity. Via ons controle paneel kunt u veel aspecten van deze pakketten zelfstandig beheren, zo kunt u: ‘Reverse DNS’ instellingen wijzigen, dataverkeer en stroom verbruik inzien, remote-hands aanvragen en zelfstandig toegang tot het datacenter aanvragen.

Shared Rackspace of Racks

Als u niet een enkele maar meerdere servers wilt plaatsen dan kunt u overwegen om een shared rack bij ons af te nemen. Door een shared rack af te nemen heeft u de beschikking over 11 tot 22 units ruimte waarin u naar eigen inzicht servers en andere apparatuur kunt plaatsen. Als u Amsterdam te ver weg vindt kunt u gebruik maken van onze managed producten, hiermee stuurt u uw apparatuur naar ons en plaatsen wij deze voor u in de racks. Zo hoeft u het datacenter niet zelf te bezoeken en kunt u eenvoudig nieuwe apparatuur door ons laten plaatsen en eventueel ook laten onderhouden.

Private / Full racks

Wij kunnen u private racks aanbieden welke afgesloten zijn via een toegangsdeur met persoonlijke code. Bij de afname van een private rack heeft u de beschikking over ongeveer 44 units ruimte waarin u uw eigen apparatuur kunt plaatsen. Het private rack wordt door ons geleverd met een 1 Gbps Full Duplex netwerk aansluiting, een eigen stroombalk en beveiligd door middel van een persoonlijke driecijferige toegangscode. U kunt zich 24 uur per dag 7 dagen per week zelfstandig aanmelden via het ons klantenpaneel.

 

Colocatie mogelijkheden

 • APC Power Reboot
 • High-end HP Procurve switches
 • 1 GB aansluiting
 • Remote Back-up (optioneel)
 • 24/7/365 Toegang tot het datacenter
 • Geconditioneerde ruimtes

Rackspace mogelijkheden

 • 46 U rackspace
 • 16 of 32 ampère racks
 • A en B feed mogelijk
 • 2 x 1 GB netwerk aansluiting
 • 24/7/365 Toegang tot het datacenter
 • Geconditioneerde ruimte
 • 24/7 remote hands aanwezig

.

Linux beheer

Wij beheren een groot aantal webplatformen op basis Linux systemen. Multinationals maar ook bekende E-commerce bedrijven, worden dagelijks door ons beheerd en bewaakt met behulp van geautomatiseerde monitoringsystemen. Wij doen dit op grote schaal. Doordat wij dit op grote schaal doen, kunnen wij u maximale kwaliteit bieden voor een goede prijs.

Linux systeembeheer

U kunt het volledige beheer van uw Linux omgeving aan ons uitbesteden. Wij geven beheer op de volgende Linux Operating Systems; Red Hat en CentOS, 
Spango Internet volgt de ontwikkelingen in de open source wereld op de voet, zodat uw Linux systemen altijd up-to-date zijn. Daarnaast kunnen wij voor u inschatten wat het belang, of de impact is van wijzigingen en updates en kunnen deze direct voor u doorvoeren.

Linux Platformbeheer

Wanneer het om een compleet Linuxplatform gaat (bijvoorbeeld webclusters), kunnen wij ook het beheer uitvoeren op uw firewalls, loadbalancers, databases, webservers, etc

Windows systeembeheer

Spango Internet biedt een groot aantal producten en diensten op het vlak van netwerk- en systeemmanagement. Naast de colocatie van uw server kunt u ook voor het beheer van uw server samenwerking met ons aangaan. Onze technische specialisten zorgen voor het beheer van de server en serversoftware, de monitoring van alle noodzakelijke processen en het uitvoeren van systeembeheertaken. Wij nemen u de zorg uit handen (24/7) voor het beheer van uw Windowsserver of Exchange.

Wilt u de zorg van uw server uitbesteden? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe veilig en snel wilt u het hebben?

Interesse in colocatie of rackspace? Bel 085-4014710 of

Houston Texans Authentic Jersey